Profi-leren nieuws

Docentendag Sport en bewegen: 14 april

Minister Bussemaker gaf begin februari in een brief aan dat er een belangrijke mijlpaal is behaald. Het overgrote merendeel van de herziene kwalificatiedossiers is, volgens planning, vastgesteld. Start u komend schooljaar al met de herziene kwalificatiedossiers of maakt u nog gebruik van de voorbereidingsperiode? Ook wij bereiden ons, samen met onze samenwerkingspartners, voor op de komende periode en hierin nemen we u graag mee. Bent u benieuwd? U bent van harte welkom op onze Docentendag Sport en bewegen op 14 april.

Lees meer: Docentendag Sport en bewegen: 14 april

Uitgelicht: Workshop ‘De Participatiesamenleving’

Vanaf 1 januari 2015 heeft Nederland te maken met de participatiesamenleving. Wat houdt dat nu eigenlijk in? Zijn uw lessen al ingericht voor deze kanteling in de maatschappij? En wat betekent dat voor uw studenten?

Lees meer: Uitgelicht: Workshop ‘De Participatiesamenleving’

Invulling kwalificatiedossier Dienstverlening

1 augustus 2016 is de verplichte invoeringsdatum voor het kwalificatiedossier Dienstverlening. Voor u als docent Sport en bewegen gaat veel veranderen omdat meerdere opleidingen onderdeel zijn van dit nieuwe kwalificatiedossier. Hoe gaat u het kwalificatiedossier Dienstverlening invullen?

Lees meer: Invulling kwalificatiedossier Dienstverlening

Bent u ook (weer) bij de Docentendag Zorg en Welzijn?

Donderdag 19 maart 2015 bent u van harte welkom bij Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Van oudsher een missiehuis en klooster; kerkbanken, wijwaterbakjes en veel glas-in-lood herinneren aan deze tijd.

Lees meer: Bent u ook (weer) bij de Docentendag Zorg en Welzijn?

Producten Angerenstein nu ook verkrijgbaar via webshop.edu-actief.nl

De producten van Angerenstein (Profi-leren) zijn vanaf nu ook verkrijgbaar via de webshop van Edu'Actief. Een groot voordeel voor u en uw studenten, want u kunt alle leermiddelen van Edu'Actief en Angerenstein nu in één keer bestellen.

Lees meer: Producten Angerenstein nu ook verkrijgbaar via webshop.edu-actief.nl

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5

Modulebutton Webshop