Let op: wijziging contactgegevens Angerenstein

In 2012 is Uitgeverij Angerenstein overgenomen door Edu'Actief. Angerenstein was jarenlang gevestigd in Velp, maar deze vestiging sluit per 1 maart 2014. Dit betekent dat alle activiteiten rondom Angerenstein gaan plaatsvinden vanuit Edu'Actief in Meppel. Hierdoor wijzigen per 1 maart de contactgegevens en het bezoekadres van Angerenstein als volgt:

Telefoonnummer: 0522 235 235
E-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Bezoekadres: Edu'Actief
                    Zomerdijk 9e
                    7942 JR Meppel

Vanuit Meppel kunt u dezelfde service verwachten. Voor vragen of meer informatie over onze lesmethodes staan we graag voor u klaar. Wilt u een gesprek op school met een van onze mbo-experts? Vraag dit dan aan via bovenstaande contactgegevens.

Bestellen en aanvragen van titels
Het bestellen van Angerenstein/Profi-leren producten kan, net als voorheen, via webshop.angerenstein.nl. Een beoordelingsexemplaar vraagt u aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Voorheen kon u een gebruikersexemplaar aanvragen voor € 7,50 per titel. Per 1 maart 2014 wordt dit gewijzigd. Bent u gestart met een nieuwe methode of titel van Edu'Actief, of zijn er binnen uw team nieuwe docenten bijgekomen? Dan krijgt u de mogelijkheid om een gebruikersexemplaar aan te vragen met 50% korting op de verkoopprijs. Een gebruikersexemplaar vraagt u aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Edu'Actief via 0522 235 235 of het contactformulier
.

Modulebutton Webshop