Invulling kwalificatiedossier Dienstverlening

1 augustus 2016 is de verplichte invoeringsdatum voor het kwalificatiedossier Dienstverlening. Voor u als docent Sport en bewegen gaat veel veranderen omdat meerdere opleidingen onderdeel zijn van dit nieuwe kwalificatiedossier. Hoe gaat u het kwalificatiedossier Dienstverlening invullen?


Binnen het dossier horen de profielen:

  • Helpende Zorg en Welzijn
  • Medewerker facilitaire dienstverlening
  • Medewerker sport en recreatie


NIEUW: Factor-E Dienstverlening

Factor-E Dienstverlening is de methode die u kunt inzetten binnen deze profielen. De methode gaat bestaan uit modules met daarin een vaste opbouw. In elke module worden cursussen, trainingen en projecten aangeboden. Lees meer over Factor-E Dienstverlening.

Aanvragen prototypemateriaal
Tijdens het ontwikkelen van Factor-E Dienstverlening horen we graag uw feedback. We krijgen graag antwoord op vragen als 'Voldoet het aan de gewenste kwaliteit?' en 'Kunt u plezierig lesgeven met dit lesmateriaal?'. In februari 2015 is het prototypemateriaal Gebruiksklaar maken van de ruimte klaar. Wilt u het prototypemateriaal van Factor-E Dienstverlening ontvangen? Vraag dit dan nu vast aan.

roze prototypenaanvragen2


Bij het prototypemateriaal ontvangt u een vragenlijst over het prototypemateriaal. Daarnaast is het mogelijk om tijdens een panelgesprek op 11 februari mee te praten over het nieuwe lesmateriaal.

Alvast bedankt voor uw feedback! 

Modulebutton Webshop