Uitgelicht: Workshop ‘De Participatiesamenleving’

Vanaf 1 januari 2015 heeft Nederland te maken met de participatiesamenleving. Wat houdt dat nu eigenlijk in? Zijn uw lessen al ingericht voor deze kanteling in de maatschappij? En wat betekent dat voor uw studenten?

In de workshop 'De Participatiesamenleving', op de Docentendag Zorg en Welzijn, kruipt u als deelnemer in de huid van een burger die psychisch kwetsbaar is én in de huid van de zorgprofessional. Paul Waalders (ervaringsdeskundige), Henk van de Meer (sociaal werker) en Thomas Rijke (woonbegeleider GGZ) laten u vanuit dit uitgangspunt zien wat er veranderd voor hen die ondersteuning geven en ontvangen.

Wilt u aan de workshop 'De participatiesamenleving' deelnemen? Meld u dan aan voor de Docentendag Zorg en Welzijn en geef bij uw voorkeuren aan dat u deze workshop wilt volgen.

De Docentendag Welzijn en Helpende start met gastspreker Erik van Gend, trainer/coach bij Yearth. Daarna volgt u drie workshoprondes waarin u kunt kiezen uit maar liefst zeven verschillende workshops. Onderwerpen zijn onder andere Babygebaren, Muziektherapie, Bruggen bouwen tussen verschillende culturen en PR & Communicatie. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een heerlijke lunch en heeft u tijd om bij te praten met collega-docenten!

blauw aanmelden

Modulebutton Webshop